Pasta tomātu - siera mērcē

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 kamoliņi tagliatelle vai citas pastas (nevajag ņemt pārāk smalku)
  • 1 /2 no burciņas tomātu mērces
  • 1 /2 no 250 g iepakojuma saldā vai skāba krējuma1 paciņa (40-50g) rīvētā Parmitalia vai cita siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā uzvāri lielu daudzumu ūdens. Kad tas vārās, pievieno nedaudz eļļas un pieber šķipsniņu sāls. Liek iekšā pastas kamoliņus un vāra apmēram 5 minūtes.
  2. Nogriež uguni un atstāj pastu ūdenī, lai tā vēl nedaudz uzbriest, kamēr tiek gatavota mērce.
  3. Pannā ielej nedaudz eļļas un viegli uzkarsē, pievieno tomātu mērci un saldo krējumu, karsē 2 minūtes.
  4. Beigās piemaisa rīvētu sieru, vēl nedaudz pakarsē.
  5. Uzbriedušajai pastai nolej ūdeni.
  6. Notecināto pastu pārliek uz pannas un viegli iemaisa ar divu dakšiņu palīdzību mērcē. Liek porciju šķīvjos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni