Kalmāru karbonāde

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g kalmāru filejas
  • Pusglāze rīvmaizes
  • 1 ola
  • 3 - 4 ēdamkarotes augu eļļaspēc garšas - sāls un pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Iztīrītus un nomazgātus kalmāru "maisiņus" sadala uz pusēm, iegūstot palielus gabaliņus. Tos izdauza ar āmuriņu, apkaisa ar sāls un piparu maisījumu. Pēc tam apmērcē sakultā olā un apviļā rīvmaizē.
  2. Kalmāru karbonādi cep sakarsētā eļļā brūnu.
  3. Uzmanību: pirms cepšanas ir jāizdomā, ar ko karbonādes gabaliņus piespiedīs un noturēs plakanus, citādi tie karstumā rausies čaulā.
  4. Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem.

Komentāri

Inese Prāva 2009. gada 19. decembris 19:48
super garšīgi sanāca, mīksta...mmmm :) visai ģimenei patika :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni