Gaļas veltnīši ar sieru

4 1

Sastāvdaļas

  • 700 grami liellopu gaļas
  • 250 grami svaiga speķa
  • 250 grami Rankas Valmieras vai Krievijas siera
  • 20 grami ķimeņu
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Nogriež 3 centimetru biezu liellopu gaļas šķēli visa šķiņķa platumā
  2. un izdauza ar gaļas āmuriņu. Sarīvē ar sāli, pipariem un ķiploku. Speķi sagriež plānās šķēlēs un noklāj ar tām visu gaļas šķēli. Vienā malā liek garos stienīšos sagrieztu sieru un pārkaisa ar ķimenēm. Gaļas šķēli satin veltnī, ietin folijā, apsien ar aukliņu. Liek cepties. Gatavu novieto zem sloga, atdzisušu sagriež šķēlēs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas