Makaroni ungāru gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 500 g makaronu
  • 400 g maltās gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 1 ēdamkarote sagrieztas paprikas
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 1 glāze sarkanvīna
  • 1 glāze skāba krējuma
  • 1 /2 citrona sulas
  • Pētersīļi, garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Makaronu vāra sālsūdenī. Sakarsētā eļļā apcep sīpolus un malto gaļu, iemaisa saspiestu ķiploku daiviņu. Pēc tam pievieno buljonu, sāli, papriku un vāra 10 min., tad pielej vīnu, pievieno krējumu un pēc garšas citrona sulu. Pirms pasniegšanas ēdienu apkaisa ar pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni