Dzērveņu kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g dzērveņu
  • 2 glāze/s pūdercukura
  • 4 olu baltumi
  • Četrstūrainie cepumi

Pagatavošana

90 min.
  1. Dzērvenes noskalo, saberž ar koka karoti, pievieno pūdercukuru un olu baltumus. Puto, līdz izveidojas viendabīga masa.
  2. Krēmu sadala 2 daļās. Lēzenā traukā liek cepumu kārtas un pārklāj ar krēmu. Visu rotā ar dzērvenēm.
  3. Kūku uz stundu ieliek ledusskapī.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize