Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marinēti vistas šķiņķīši ar tomātiem un papriku

2018. gada 11. septembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
120 min
1. Citronus pārgriež gareniski uz pusēm, tad šķēlītēs, sīpolus tāpat.
2. Ieliek traukā kurā marinēsies šķiņķīši, un ar rokām saspaida, lai no citroniem izdalās sula.
3. Šķiņķīšiem novelk ādu un liek marinēties, kārtīgi visu apmaisot. Marinē stundu.
4. Sakarsē dziļo pannu.
5. Uzlej 1 tējk. eļļas un liek šķiņķīšus uz kaulainākās puses. Nedaudz pasutina, apgriež uz otro pusi.
6. Uzlej 300 ml ūdens.
7. Kamēr gaļa sutinās no abām pusēm, sagriež kubiņos papriku, tomātiem novelk mizu un arī sagriež kubiciņos.
8. Papriku ar tomātiem sajauc vienā bļodā, tad vienmerīgi pārliek vistu šķiņķīšiem.
9. Pēc izvēles pārkaisa dažādas garšvielas bez sāls.
10. Sutina apmēram stundu, uzliekot virsū vāku.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu