Biezpiena krēms ar zemeņu mērci

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 g zemeņu
  • 200 g biezpiena
  • 2 olas
  • 1 citrons
  • 3 ēd. k. pūdercukura
  • Auzu pārslas vai piecgraudu pārslas
  • Nedaudz cukura - pārslu grauzdēšanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Zemenes sablendē.
  2. Gatavo krēmu: atsevišķi saputo olu baltumus un dzeltenumus.
  3. Kad tas izdarīts, dzeltenumam pierīvē 1 citrona miziņu, sakulto olu dzeltenumu, biezpienu un visu sablendē.
  4. Gatavai masai piespiež citrona sulu pēc garšas, pievieno pūdercukuru, visu rūpīgi samaisa un iecilā saputoto olu baltumu.
  5. Uz pannas cukurā apgrauzdē pārslas.
  6. Krēmu liek bļodiņā, apkārt lej zemeņu mērci un pārkaisa ar grauzdētajām pārslam.

    Labu apetīti!
    Krēmu liek bļodiņā, apkārt lej zemeņu mērci un pārkaisa ar g...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti