Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sāls garozā uz oglēm cepta ar upeņu lapām pildīta menca

2018. gada 22. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram! Paldies arī «Autine» un kalējam Jānim Nīmanim par kompāniju un palīdzību recepšu tapšanā.
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavo produktus.
Foto: Receptes.lv
2. Zivi nomazgā, notīra, vēderu nedaudz iesāla un iepiparo.
Foto: Receptes.lv
3. Sāls iepriekš jāsajauc ar ūdeni.
Foto: Receptes.lv
4. Saliek upeņu lapas.
Foto: Receptes.lv
5. Veido sāls garozu.
Foto: Receptes.lv
6. Kad zivs ir kārtīgi nosegta - liekam cepties. Pēc 30 minūtēm gatavs.
Foto: Receptes.lv
7. Uzmanīgi salaužam sāls garozu un varam mieloties.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu