Sāls garozā uz oglēm cepta ar upeņu lapām pildīta menca

5 1
Paldies TVNET līgo recepšu superkomandai 2018!
Ritvaram Tomam Loginam, Jānim Nīmanim, Kārlim Langinam, Mārtiņam Otto, Gerdai Pulkstenei, Lūcijai Luīzai Žoglai, Artūram Krūmiņam, Jānim Škaparam, Viktorijai Puškelei, Lienei Millerei un Robertam Milleram! Paldies arī «Autine» un kalējam Jānim Nīmanim par kompāniju un palīdzību recepšu tapšanā.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sastāvdaļas

  • Liela zivs pēc izvēles
  • 5 kg sāls
  • Pipari
  • Upeņu lapas
  • Nedaudz ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagatavo produktus.
    Sagatavo produktus.
  2. Zivi nomazgā, notīra, vēderu nedaudz iesāla un iepiparo.
    Zivi nomazgā, notīra, vēderu nedaudz iesāla un iepiparo.
  3. Sāls iepriekš jāsajauc ar ūdeni.
    Sāls iepriekš jāsajauc ar ūdeni.
  4. Saliek upeņu lapas.
    Saliek upeņu lapas.
  5. Veido sāls garozu.
    Veido sāls garozu.
  6. Kad zivs ir kārtīgi nosegta - liekam cepties. Pēc 30 minūtēm gatavs.
    Kad zivs ir kārtīgi nosegta - liekam cepties. Pēc 30 minūtēm...
  7. Uzmanīgi salaužam sāls garozu un varam mieloties.

    Labu apetīti!
    Uzmanīgi salaužam sāls garozu un varam mieloties.

Labu ap...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni