Cūku ribiņas austrumnieku gaumē.

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkas ribiņu
  • 1 sasmalcinats sīpols
  • sāls
  • Pipari
  • 1 sarkanā biete
  • Etikis pēc garšas
  • Cukurs pēc garšas
  • Rīvmaize

Pagatavošana

45 min.
  1. Cūku ribiņas sacērt gabalos un traukvielās apcep brūnas, liek katliņa, pārlej ar biešu marinādi, pieliek sīpolu, piparus un sāli.
  2. Visu krietni pavāra, pieber rīvmaizi un vēl vāra, līdz gaļa mīksta un mērce mazliet sabiezējusi.
  3. Marinādes pagatavošana:
    ūdenim pielej etiki, pieber mazliet cukura un sarīvētu bieti vāra, līdz biete mīksta, tad caur sietu izkāš.
    Marinādei jābūt viegli saldsskābai.
    Marinādes pagatavošana:
ūdenim pielej etiki, pieber mazliet...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni