Cūkgaļas fileja ar ziedkāpostiem

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 cūkgaļas fileja (4 personam)
  • 1 ziedkopās sadalīts ziedkāposts
  • 1/4 glāze/s gabaliņos sagrieztu žāvētu aprikožu( apm. 5 gab.)
  • 1 ēd. k. graudaino sinepju
  • 1 ēd. k. sasmalcināta svaiga rozmarīna
  • 1 ēd. k. kļavu sīrupa vai medus
  • 2 tējk. olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Sinepes sajuc ar sasmalcinātu rozmarīnu.
  2. Ziedkāpostus sajauc ar aprikozēm, olīveļļu, sāli un pipariem, pārsmērē ar kļavu sīrupu vai medu.
  3. Sakarsētā pannā, apgrozot apcep eļļā, lai sīrups vai medus karamelizējās.
  4. Noņem no pannas, ielej pannā 1 ēdamkaroti ūdens, ar koka karoti maisot, noberž apcepumus, liek klāt ziedkāpostu maisījumu, cep apmēram 5 minūtes.
  5. Liek virsū fileju, pārklāj ar sinepju un rozmarīna maisījumu, liek krāsnī 210 grādu temperatūrā uz 20 minūtēm.
  6. Izņem no krāsns un pārklāj ar foliju. 5 minūtes atpūtina, tad griež gabalos, pannā pārlej ar mērci un sadala 4 šķīvjos.

    Labu apetīti!
    Izņem no krāsns un pārklāj ar foliju. 5 minūtes atpūtina, ta...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni