1. Marinādei nelielā bļodā sajauc paprikas pulveri, koriandra sēklas, maltu ingveru, kanēli, čili un muskatriekstu. Pievieno sīki sasmalcinātu lauru lapu, sāli un piparus, pielej olīveļļu un visu sajauc.
2. Cūkgaļu nomazgā, nosusina, atbrīvo no plēvītēm un sagriež kubiciņos.
3. Sagriezto gaļu liek bļodā, pārlej ar sagatavoto marinādi un sajauc. Bļodu pārklaj ar pārtikas plēvi un atstāj uz 30 minūtēm istabas temperatūrā, ik pa brīdim gaļu apmaisot.
4. Citronu sagriež daiviņās. Iemarinēto gaļu uzdur uz maziem iesmiņiem, starp gaļu uzdur citrona daiviņas. Var cept arī uz grilla, bet es šoreiz cepu uz pannas augļu eļļā un sanāca garda.