Rīsu, dārzeņu un teļa gaļas sautējums

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g rīsu
  • 300 g teļa gaļas mīkstuma
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 glāze/s zaļo zirnīšu
  • 0.5 glāze/s kukurūzas graudu
  • 600 ml buljona (pēc izvēles)
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts

Pagatavošana

50 min.
  1. Teļa gaļu sagriež garenās strēmelītēs, ātri apcep pannā sakarsētā eļļā, pārkaisa ar muskatriekstu un tur siltumā.
  2. Sīpolu notīra, sasmalcina un katliņā apcep caurspīdīgu, tad pievieno rīsus un apcep dažas minūtes kopā.
  3. Rīsiem pievieno buljonu un karsē 10 minūtes.
  4. Pievieno zaļos zirnīšus, notīrītu sagrieztu burkānu, kukurūzas graudus un gaļu.
  5. Turpina sautēšanu līdz rīsi un gaļa mīksti.
    Pirms gatavības pievieno sāli un piparus.

    Labu apetīti!
    Turpina sautēšanu līdz rīsi un gaļa mīksti.
Pirms gatavības...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni