Gulašs ar liellopu gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • Liellopa gaļa
  • Tomātu pasta
  • Gaļas garšvielas pēc izvēles
  • Sīpols
  • Ķiploki
  • Milti

Pagatavošana

50 min.
  1. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina un pannā apcep.
  2. Gaļu sagriež gabaliņos un liek cepties pie sīpoliem eļļā.
  3. Tad pievieno tomātu pastu un nedaudz apkaisa ar miltiem.
  4. Kad nedaudz pacepies, visu liek katliņa, pārlej ar ūdeni vai buljonu. Pieliek garšvielas un sautē kamēr gaļa gatava (mīksta).

    Lai labi garšo!
    Kad nedaudz pacepies, visu liek katliņa, pārlej ar ūdeni vai...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni