Kāpostu tīteņi
Sastāvdaļas
- 1 kāpostgalva
- Sāls
- Pipari
- Laurulapas
- 1 ēd. k. tomātu biezeņa
- Nedaudz miltu
- 500 g maltās gaļas
- 1 liels sīpols
- 80 g rīsu
-
Kāpostgalvai atdala lapiņas uz verdošā sālsūdenī izvāra mīkstas. To biezās pamatnes sadauza.
- Pildījumam malto gaļu sajauc ar sasmalcinātiem sīpoliem un izvārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus.
- Sagatavoto pildījumu ietin kāpostlapās, apviļā miltos, sakarsētā eļļā apgrozot apcep.
-
Tad tīteņus liek katliņā, uzlej nedaudz karstu ūdeni vai buljonu, pievieno tomātu biezeni, sāli, piparus un laurlapu.
Sautē gatavus.
Labua petīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri