Auzu pārslu šokolādes cepumi

5 1
Paldies, par recepti restorānam "Terra"; tā tapusi sadarbībā ar A/S “Rīgas Dzirnavnieks” , piedaloties bērniem - Putras dienas ietvaros.

Sastāvdaļas

  • 200 g tumšās šokolādes gabaliņu
  • 150 g mīksta sviesta
  • 150 g kviešu miltu
  • 80 g brūnā cukura
  • 80 g baltā cukura
  • 75 g auzu pārslu
  • 1 liela ola
  • 1 tējk. cepamā pulvera

Pagatavošana

40 min.
  1. Sviestu ar cukuru saputo viendabīgā masā, pievieno veselu olu un turpina putot līdz viendabīgai konsistencei.
  2. Visas sausās sastāvdaļas sasver, auzu pārslas viegli apgrauzdē un samaisa visu kopā.
  3. Veido vidēja lieluma bumbiņas un izspaida uz pannas plānā kārtā. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 170 grādos 8 - 10 min.
  4. Atdzesē, dekorē ar šokolādi, riekstiem, krāsainiem cukura graudiem vai ko citu.

    Labu apetīti!
    Atdzesē, dekorē ar šokolādi, riekstiem, krāsainiem cukura gr...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize