Jāņogu sula

5 1
Jāņogu sula
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veselīgās
Jāņogu sulu visvieglāk iegūt, izmantojot tvaicējamo katlu.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"

Sastāvdaļas

  • Jāņogas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ogas ieber tam paredzētajā nodalījumā, apakšējā nodalījumā ielej ūdeni un uz vidēji lielas uguns vāra tik ilgi, līdz no jāņogām iztecējusi visa sula.
  2. Karsto sulu pilda pudelēs un aizkorķē. Ja vēlas, ogas tvaicēšanas sākumā var pārkaisīt ar nelielu daudzumu cukura.

    Lai labi garšo!
    Karsto sulu pilda pudelēs un aizkorķē. Ja vēlas, ogas tvaicē...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi