Skābēti gurķi

4 1
Skābēti gurķi
Foto: Depositphotos.com
Skābēšanai mārrutku sakņu vietā var izmantot rupji sakapātas mārrutku lapas. Interesantu garšu piešķirs pāris nelielu lupstāja zariņu.
Recepte no grāmatas "Konservēšanas rokasgrāmata", Iveta Galēja; apgāds "Zvaigzne ABC"

Sastāvdaļas

  • 2 kg gurķu
  • 90-100 g diļļu
  • 50 g upeņu lapu
  • 40 g mārrutku sakņu
  • 4 ķiploka daiviņas
  • Uzlējumam:
  • 1 l ūdens
  • 3 ēd. k. sāls
  • 1 tējk. cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Burkās kārto sagrieztus garšaugus, zaļumus un ķiplokus.
  2. Ieliek gurķus un tad pārlej ar verdošu uzlējumu.
  3. Burkām uzliek plastmasas vāciņus un tās novieto vēsumā.

    Lai labi garšo!
    Burkām uzliek plastmasas vāciņus un tās novieto vēsumā.

L...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi