Klasiskā siera kūka ar kraukšķīgu rudzu pamatni

5 1
Receptes autors “Finn Crisp”!
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

  • Pamatne
  • 100 g kausēta sviesta
  • 20 šķēle/s “Finn Crisp” Original
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 2 tējk. kanēlis
  • Pildījums
  • 500 g biezpiena
  • 400 g svaigā siera
  • 100 ml pūdercukura
  • 3 olas
  • 1 ēd. k. kartupeļu miltu
  • Citrona miziņa
  • Svaigas ogas dekorēšanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Tortes veidnē ieklāj cepamo papīru.
  2. “Finn Crisp” Original šķēles sadrupina sīkos gabaliņos un sajauc ar izkausēto sviestu, cukuru un kanēli.
  3. Iegūto masu liek ietaukotā veidnē, izlīdzina, ar rokām, cieši piespiež pie pamatnes un malām.
  4. Bļodā sakuļ olas ar pūdercuku. Pievieno svaigo sieru un biezpienu. Kārtīgi samaisa, lai masa ir viendabīga. Pievieno 1 ēd. k. kartupeļu miltus un atkal samaisa. Pievieno rīvētu citrona miziņu.
  5. Masu lej veidnē, pāri kūkas pamatnei.
    Veidni liek cepeškrāsnī 175 grādos un cep 45 minūtes.
  6. Kad kūka gatava, to atdzesē un dekorē ar svaigām ogām.

    Labu apetīti!
    Kad kūka gatava, to atdzesē un dekorē ar svaigām ogām. 

L...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize