Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Klasiskā siera kūka ar kraukšķīgu rudzu pamatni

2017. gada 2. maijs
Foto: Receptes.lv
Receptes autors “Finn Crisp”!
Apmaksāta publikācija.
Pagatavošana
60 min
1. Tortes veidnē ieklāj cepamo papīru.
2. “Finn Crisp” Original šķēles sadrupina sīkos gabaliņos un sajauc ar izkausēto sviestu, cukuru un kanēli.
3. Iegūto masu liek ietaukotā veidnē, izlīdzina, ar rokām, cieši piespiež pie pamatnes un malām.
4. Bļodā sakuļ olas ar pūdercuku. Pievieno svaigo sieru un biezpienu. Kārtīgi samaisa, lai masa ir viendabīga. Pievieno 1 ēd. k. kartupeļu miltus un atkal samaisa. Pievieno rīvētu citrona miziņu.
5. Masu lej veidnē, pāri kūkas pamatnei.
Veidni liek cepeškrāsnī 175 grādos un cep 45 minūtes.
6. Kad kūka gatava, to atdzesē un dekorē ar svaigām ogām.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu