Ziemassvētku kēksiņi

3 1

Sastāvdaļas

12 porcijas
  • Mīklai
  • 225 g miltu
  • 150 g brūnā cukura
  • 130 g skābā krējuma
  • 2 olas
  • 1 apelsīna rīvēta miziņa
  • 1 ēd. k. vanilīna cukura
  • 1 ēd. k. piparkūā pulvera
  • Dekorēšanai
  • 500 g svaigā siera
  • 100 g pūdercukura
  • Zaļā pārtikas krāsa
  • Krāsainie dekori

Pagatavošana

60 min.
  1. Visas mīklas sastāvdaļas saliek bļodā un samaisa.
  2. Kēksu formiņās ieklāj papīra formiņas un sadala starp tām mīklu.
  3. Cep iepriekš uzkarsētā krāsnī 190 grādos 15 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.
  4. Kēksus izņem no krāsns un pilnībā atdzesē.
  5. Gatavo krēmu. Sieru sajauc ar pūdercukuru un pārtikas krāsu.
  6. Krēmu pārliek kulinārijas maisā un uzmanīgi izspiež uz kēksiem, veidojot tornīti. Izdekorē ar krāsainām bumbiņām.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize