Tītara aknu mērce

4 1

Sastāvdaļas

10 porcijas
  • 600 g tītaru aknu
  • 250 ml saldā krējuma
  • 100 g ķirbja mazos gabaliņos
  • 1 sīpols
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz pannas apcep vidējos gabalos sagrieztas akniņas, apmēram, 10 min., tad pārlej ar ūdeni un sautē, apm., 30 min.
  2. Pievieno sakapātu sīpolu, piparus, sāli.
  3. Kad akniņas mīkstas un gatavas, tad pievieno ķirbi mazos gabaliņos un saldo krējumu.
  4. Lai mērce būtu tumīga, pievieno 2 ēd. k. miltu, sajauktus ūdenī.

    Pasniedz ar grūbām: http://receptes.tvnet.lv/recepte/20854-sautetas-grubas-ar-kirbi-un-burkanu

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni