Kabaču lečo ar papriku

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 sarkanās paprikas
  • 4 kg kabaču
  • 100 g ķiploku
  • 1 kg tomātu mērces
  • 1 glāze olīveļļaa
  • 4 ēd. k. sāls
  • 1 glāze cukura
  • 5 ēd. k. etiķa 9%

Pagatavošana

70 min.
  1. Papriku un kabačus nomazgā un sagriež nelielos kubiņos.
  2. Liek visu katliņā. Pierīvē ķiploku, pieliek garšvielas, tomātu mērci un olīveļļu.
  3. Liek uz plīts un sautē uz lēnas uguns līdz kabači ir mīksti.
  4. Pielej klāt etiķi. Visu kārtīgi samaisa.
  5. Lečo kārto iepriekš sterelizētās burkās, uzliek vākus. Burkas apgāž otrādi un atstāj atdzist. Liek pagrabā līdz ziemai.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi