Žuljēns ar baklažāniem un šampinjoniem

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g šampinjonu
  • 50 g sviesta
  • 100 g sīpolu
  • Sāls
  • Pipari
  • 100 g salda krējuma
  • Siers pārkaisīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus notīra, applaucē, sadala šķēlītēs. Šķēlītēs sadala arī vienu no baklažāniem. Sautē sviestā, pievieno sasmalcinātus sīpolus, sāli un piparus, krējumu, uzvāra. Ēdienu liek nelielos ugunsdrošos trauciņos 2/3 tilpuma. Pārkaisa ar rīvētu sieru, uzliek tomātu šķēlīti un uz 5min. ieliek stipri sakarsētā cepeškrāsnī. Pasniedz ar sāls standziņām vai citiem sāļiem cepumiem.

Komentāri

Sanita 2010. gada 31. maijs 02:27
Isti nesapratu kapec sastavdalas nav ta baklazana & kur tad vins isti nonak taja trauka, ja jau jagriez skelites? Apaksa vai pa virsu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas