
Recepte no grāmatas "Topi Vesels. Pavārgrāmata", autors Ance Anna Šternberga, izdevniecība "White Book". Paldies, Jums! :)
Šī recepte noderēs tiem, kas uzkāpuši uz „zema ogļhidrātu uztura” (low-carb), vai vienkārši citu iemeslu dēļ nelieto uzturā graudaugus, kā arī tie, kuri ir pietiekoši ziņkārīgi un vēlas izmēģināt citus „risotto” veidus. Ideju smēlos savos kulinārijas kursos Londonā, ceru, ka Tev garšos! ;)
Šī recepte noderēs tiem, kas uzkāpuši uz „zema ogļhidrātu uztura” (low-carb), vai vienkārši citu iemeslu dēļ nelieto uzturā graudaugus, kā arī tie, kuri ir pietiekoši ziņkārīgi un vēlas izmēģināt citus „risotto” veidus. Ideju smēlos savos kulinārijas kursos Londonā, ceru, ka Tev garšos! ;)