Karstais balzāms

4 1
Karstais balzāms
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 50 ml Rīgas melnā balzāma
  • 200 ml upeņu sulas
  • Apelsīns

Pagatavošana

7 min.
  1. Ielej katliņā upeņu sulu, un uzsila līdz gandrīz karstai temperatūrai.
  2. Pievieno Rīgas melno balzāmu.
  3. Svarīgi - ja balzamu pievieno kamēr sula vēl nav uzkrasusi līdz vēlamajai temperatūrai - nedrīkst pieļaut kokteiļa uzvarīšanos!
  4. Pasniedz ar apelsīna šķēlītēm, kuras piešķirs papildus garšas un aromāta nianses.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni