Zaļumu un turku zirņu salāti

3 1

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 ēd. k. sarkanvīna etiķa
  • 2 tējk. medus
  • ½ citrona sula
  • 3 ēd. k. olīveļļa
  • 1 sarkanais sīpols
  • 400 g bundža turku zirņu
  • 75 g rozīņu
  • 3 ēd. k. pētersīļu lapu
  • 3 ēd. k. kinzas
  • 3 ēd. k. piparmētru lapu
  • 1 granātābols

Pagatavošana

10 min.
  1. Ķiploka daiviņu saspiež. Sīpolu, pētersīļu lapas, kinzas, piparmētru lapas sakapā.
  2. Turku zirņus noskalo un nosusina. Rozīnes izmērcē 50ml karstā ūdenī.
  3. Visas sastāvdaļas sajauc bļodā.
  4. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti