Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ātrais jansona sacepums

2015. gada 21. janvāris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Nomizo sīpolus un sasmalcina.
2. Pusi no sīpoliem liek ietaukotā cepamā traukā un pārlej ar 1 ēdamkaroti brētliņu marinādes.
3. Pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un brētliņu gabaliņus (lielā asaka no brētliņām ir jāizņem laukā). Pārkaisa ar atlikušajiem sīpoliem.
4. Saputo olas, pienu un atlikušo 1 ēdamkaroti brētliņu marinādes. Pārlej sacepumam.
5. Cep cepeškrāsnī 225 grādos aptuveni 20 minūtes.
6. Sacepumu pasniedz ar rudzu maizi un jauktiem salātiem.
7. Labu apetīti!
Uz augšu