Ātrais jansona sacepums

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kārbiņa brētliņu ( 100 g)
  • 2 ēd. k. brētliņu marinādes
  • 6 vārīti kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 2 olas
  • 200 g piena

Pagatavošana

50 min.
  1. Nomizo sīpolus un sasmalcina.
  2. Pusi no sīpoliem liek ietaukotā cepamā traukā un pārlej ar 1 ēdamkaroti brētliņu marinādes.
  3. Pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus un brētliņu gabaliņus (lielā asaka no brētliņām ir jāizņem laukā). Pārkaisa ar atlikušajiem sīpoliem.
  4. Saputo olas, pienu un atlikušo 1 ēdamkaroti brētliņu marinādes. Pārlej sacepumam.
  5. Cep cepeškrāsnī 225 grādos aptuveni 20 minūtes.
  6. Sacepumu pasniedz ar rudzu maizi un jauktiem salātiem.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

andis 2015. gada 29. janvāris 01:56
Ārprāts, kaut ko tādu var arī ēst......
Raivis Raivo 2015. gada 26. janvāris 20:10
Brētliņu marināde ir parasta marināde,kurā marinē brētliņas. Nopērciet brētliņas marinādē,un tad no turienes paņemiet cik vajag to marinādi.
Tur par ķilavām nekas nav teikts.Jāizmanto brētliņas.
Raivis Raivo 2015. gada 26. janvāris 18:09
Atvainojos,tā nav mana vaina ja nezinat kas ir brētliņu marināde. Jā es esmu arī pats gatavojis šo ēdienu un arī ēdis.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni