"selga" cepumu šokolādes kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 pac. "Selga" cepumu
  • 350 - 400 g biezpiena
  • 1 l saldā vai skābā krējuma
  • Ievārījums (viens skābens, otrs salds, piem., aveņu un upeņu)
  • 2 - 3 iepak. piena šokolādes
  • Augļi (zemenes, kivi, ķirši, avenes)
  • Kūku dekorācijas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ņem "Selga" cepumus un kārto kūkas pamatnes pirmo kārtu.
  2. Atsevišķā traukā sajauc biezpienu ar krējumu, tad smērē visu uz selgas cepumu pirmās kārtas, tad uzklāj ievārījumu. Šādi atkārto, kamēr nonāk pie pēdējās biezpiena kārtas.
  3. Izkausē 1 šokolādes paciņu ūdens peldē, pievieno krējumu, saputo biezā masā, tad pārklāj visai kūkai pāri un arī gar sāniem.
  4. Liek ledusskapī atpūsties apmēram 20 minūtes.
  5. Tikmēr ņem atlikušās 2 paciņas šokolādes un palikušo krējumu, izkausē un saputo, tad dekorē pēc paša izvēles.
  6. Kūkai ļauj ievilkties 24 stundas.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Valentīna 2014. gada 21. novembris 13:18
Ļoti garšīga kūka,es to bieži taisu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize