Mazsālītas sīgas maizītes

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Sīga
  • Sāls
  • Cukurs
  • Malti melnie pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Nokasa zivij zvīņas, izķidā, nogriež galvu un asti, izfilē.
  2. Ieliek zivs fileju nedaudz ventilējamā produktu traukā, pārkaisa ar garšvielu - konservantu maisījumu un atstāj uz dažām stundām.
  3. Liek uz sviestmaizītēm, pa virsu - plānās šķēlītēs sagriezts sīpols.
  4. * Krietni bagātīgāka un sātīgāka garša nekā apnikušajam norvēģu mākslīgi audzētajam lasim.
  5. * Ja kāda sīga ir ar ikriem, tos arī akurāti izņem, sasāla. Galvas, astes, muguras asaka ar zivs paliekām noder lieliska buljona uzvārīšanai, no 3 sīgu (kopā ap 1 kg) atliekām sanāk brangs buljons 2 - 3 personām.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas