Mammas ātrā ābolmaize

2014. gada 15. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Olas, cukuru, vaniļas cukuru kārtīgi saputo.
Foto: Receptes.lv
2. Pievieno kefīru, kārtīgi saputo.
Foto: Receptes.lv
3. Pievieno 1 paciņu cepamo pulveri, kārtīgi saputo.
Foto: Receptes.lv
4. Ber klāt miltus ~2 glāzes. Skatās, lai mīkla ir vidēji šķidra.
Foto: Receptes.lv
5. Lej pannā mīklu.
Foto: Receptes.lv
6. Virsū kārto ābolus.
Foto: Receptes.lv
7. Liek cepties. Kad viss sacepies brūns, ņem no cepeškrāsns ārā.
Foto: Receptes.lv
8. Tikko izņemtu no krāsns, maizīti apsmērē ar skābo krējumu.
Foto: Receptes.lv
9. Apkaisa ar cukuru.
Foto: Receptes.lv
10. Pārkaisa ar kanēli.
Foto: Receptes.lv
11. Labu apetīti!
Uz augšu