Mammas ātrā ābolmaize

5 1

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 4 ēd. k. cukura
  • Vaniļas cukurs
  • 0.5 l kefīra
  • Paciņa cepamā pulvera (soda)
  • 2 glāzes miltu
  • Kanēlis

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas, cukuru, vaniļas cukuru kārtīgi saputo.
    Olas, cukuru, vaniļas cukuru kārtīgi saputo.
  2. Pievieno kefīru, kārtīgi saputo.
    Pievieno kefīru, kārtīgi saputo.
  3. Pievieno 1 paciņu cepamo pulveri, kārtīgi saputo.
    Pievieno 1 paciņu cepamo pulveri, kārtīgi saputo.
  4. Ber klāt miltus ~2 glāzes. Skatās, lai mīkla ir vidēji šķidra.
    Ber klāt miltus ~2 glāzes. Skatās, lai mīkla ir vidēji šķidr...
  5. Lej pannā mīklu.
    Lej pannā mīklu.
  6. Virsū kārto ābolus.
    Virsū kārto ābolus.
  7. Liek cepties. Kad viss sacepies brūns, ņem no cepeškrāsns ārā.
    Liek cepties. Kad viss sacepies brūns, ņem no cepeškrāsns ār...
  8. Tikko izņemtu no krāsns, maizīti apsmērē ar skābo krējumu.
    Tikko izņemtu no krāsns, maizīti apsmērē ar skābo krējumu.
  9. Apkaisa ar cukuru.
    Apkaisa ar cukuru.
  10. Pārkaisa ar kanēli.
    Pārkaisa ar kanēli.
  11. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize