Parastais kekss
Kolekcijas:
Veģetārās
Sastāvdaļas
20 porcijas- 600 g miltu
- 300 g cukura
- 300 g krējuma
- 3 olas
- 1 tējk. sodas
- Rozīnes
- Margarīns
- Eļļa
- Olas sakuļ ar cukuru, pieliek krējumu un samaisa.
- Liek miltus, nedaudz iemaisa un liek sodu (es parasti tējkaroti sodas sajaucu ar citronskābi un pieleju ūdeni).
- Eļļu un ūdeni liek pēc acumēra, samaisa, liek rozīnes, atkal samaisa. Pannu vai formiņu iesmērē ar margarīnu.
- Liek mīklu formiņās, cep 180 °C, līdz kekss paliek brūns.
- Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
2017. gada 1. marts 16:16
Sanāca mazliet par cietu nekā keksa milta maisijumos pašai negaršo bet iesaku uztaisīt
2016. gada 4. septembris 18:22
nu ja ellu un udeni pec acumera,kas tur var sanakt,saimniece pati lagaa nezin ko cep
2015. gada 4. novembris 17:23
Bāc, pirms sāku taisīt keksu izlasīju atsauksmes, bet tikai tagad ieraudzīju "skatīt visas atsauksmes". Ļoti ceru, ka sanāks kā vajag, jo laika taisīt jaunu galīgi nav.
Komentāri