Parastais kekss

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

20 porcijas
  • 600 g miltu
  • 300 g cukura
  • 300 g krējuma
  • 3 olas
  • 1 tējk. sodas
  • Rozīnes
  • Margarīns
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru, pieliek krējumu un samaisa.
  2. Liek miltus, nedaudz iemaisa un liek sodu (es parasti tējkaroti sodas sajaucu ar citronskābi un pieleju ūdeni).
  3. Eļļu un ūdeni liek pēc acumēra, samaisa, liek rozīnes, atkal samaisa. Pannu vai formiņu iesmērē ar margarīnu.
  4. Liek mīklu formiņās, cep 180 °C, līdz kekss paliek brūns.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Megija Vigule 2017. gada 1. marts 16:16
Sanāca mazliet par cietu nekā keksa milta maisijumos pašai negaršo bet iesaku uztaisīt
ku ku 2016. gada 4. septembris 18:22
nu ja ellu un udeni pec acumera,kas tur var sanakt,saimniece pati lagaa nezin ko cep
Paula 2015. gada 4. novembris 17:23
Bāc, pirms sāku taisīt keksu izlasīju atsauksmes, bet tikai tagad ieraudzīju "skatīt visas atsauksmes". Ļoti ceru, ka sanāks kā vajag, jo laika taisīt jaunu galīgi nav.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize