Vistas fileja "mīlas kraukšķītis"

5 1

Sastāvdaļas

  • 400 g vistas filejas
  • 250 g rīvmaizes
  • 2 olas
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa
  • Dekorēšanai:
  • Zaļumi
  • Sarkanās bietes

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomazgā vistas fileju un izsausina to papīra dvielītī.
    Nomazgā vistas fileju un izsausina to papīra dvielītī.
  2. Sagriež vistas fileju nelielos gabalos.
  3. Sakuļ 2 olas, pievienojot klāt sāli un piparus pēc garšas.
  4. Rīvmaizi var pagatavot paši, sasmalcinot baltmaizi.
  5. Uzkarsē pannu un pievieno olīveļļu, katru vistas gabaliņu iemērc sakultā olā, apviļā rīvmaizē un liek cepties uz pannas.
  6. Sacepto vistu liek uz šķīvja, izdekorē un pasniedz.
  7. * Var pasniegt ar ķiploku vai zaļumu krējuma mērci.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni