Cepumi-žagariņi

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 150 g cukura
  • 150 g skāba krējuma
  • 500 g kviešu miltu
  • 1 g sodas
  • Sāls
  • Vaniļa
  • Tauki (cepšanai)pūdercukurs

Pagatavošana

20 min.
  1. Olas ar cukuru, vaniļu saputo, pievieno skābu krējumu, kas samaisīts ar sodu, sāli, kviešu miltus un samīca. Pēc tam mīklu izveltnē un sagriež-5 cm platās un apmēram 10 cm garās strēmelēs. Katras strēmeles vienu malu bārkstveidīgi iegriež un, turot pie neiegrieztās malas, strēmeli satin. Sagatavotos cepumus liek sakarsētos taukos un cep gaiši brūnus. Atdzisušus sakārto traukā un pārkaisa pūdercukuru. LABU APETĪTI!

Komentāri

tereze 2012. gada 21. aprīlis 16:58
mmm tik garšīgi...ņam ņam
A 2010. gada 22. aprīlis 19:22
Super atraaaa recepte.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti