Melnā liellopu gaļas un grūbu zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Liellopu gaļa
  • Sīpoli
  • 2 burkāni
  • 2 tomātus
  • 2 ēd. k. grūbas
  • 5 ķiploka daiviņas
  • Skābs gurķis
  • Kečups

Pagatavošana

120 min.
  1. Sacep pannā liellopu gaļas gabaliņus, sagrieztus sloksnītēs, pievieno garšvielas un ber buljonā, tad sacep sīpolus, sarīvētus burkānus, tomātus un liek katlā;
  2. Pievieno grūbas un pavārā, buljonam pievieno sāli, garšvielas pēc garšas;
  3. Pēdējos liek smalki sagrieztus kartupeļus (kā frī kartupeļus). Pirms gatavs pielej kārtīgu devu kečupa un 5 sagrieztas ķiploku daiviņas. Nogriež uguni un liek virsū vāku.
  4. * Pasniedzot piegriež klāt skābu gurķi.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas