Ātrā plātsmaize ar ievārījumu

3 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 gl ievārījums
  • 3 gab. olas
  • 3 ēd. k. cukurs
  • 2 gl milti
  • 1 ēd. k. cepamais pulveris
  • 1 gl paniņas
  • Skābais krējums
  • Kanēlis
  • Cukurs

Pagatavošana

40 min.
  1. Olas sakuļ ar cukuru, pielej paniņas, pieliek cepampulveri un miltus;
  2. Mīklu lej ietaukotā formā. Ievārījumu liek virs mīklas, tad ar nazi no centra veido «gliemezi», apļojot pa mīklu, lai ievārījums nedaudz iejaucas mīklā. To nedariet pārāk daudz, jo mērķis ir izveidot «gliemeža» zīmējumu, ne pilnībā ievārījumu sajaukt ar mīklu;
  3. Plātsmaizi cep 180 grādos apmēram 40 minūtes. Gatavai plātsmaizei pārsmērē krējumu, kas sajaukts ar cukuru un kanēli.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize