Vistas filejas cīsiņi

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas fileja
  • 30 g siers
  • Sauja mandeles
  • 1 tēj. k. paprikas pulveris
  • 2 gab. nelielas ķiplokdaiviņas
  • 1 tēj. k. sinepes
  • 2 ēd. k. viegli sakults olas baltums
  • Sāls
  • Pipari
  • 25 ml piens vai saldais krējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Apgrauzdē mandeles un sablenderē;
  2. Vistas fileju un ķiplokus samaļ gaļasmašīnā. Sablenderē kopā visas sastāvdaļas līdz viendabīgai masai - samalta fileja, apgrauzdētas mandeles, olas baltums, piens, rīvēts siers, garšvielas, sinepes;
  3. Masu liek konditorejas špricē bez uzgaļa, spiež uz pārtikas plēves nelielas desiņas. Būtībā lielums pēc pašu vēlmes;
  4. Lēni un rūpīgi rullē plēvi pēc iespējas ciešāk, lai gaiss nav iekšā;
  5. Sarullē abus galus un sasien;
  6. Uzvāra ūdeni un liek tajā cīsiņus. Vāra 15-20 minūtes;
  7. Gatavos cīsiņus izņem no pārtikas plēves.
  8. * Cīsiņi ar burvīgu mandeļu aromātu, lielisku garšu un konsistenci. Tiem pievieno dažādas garšvielas pēc katra gaumes.
  9. * Garšos kā lieliem, tā arī maziem.
  10. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni