Cāļa stilbiņi itāļu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 15 gab. cāļu stilbiņi
  • 8 gab. lieli kartupeļi
  • ½ gl vīna etiķis
  • ½ gl citronu sula
  • 10 ķiploku daiviņas
  • 2 ēd. k. kaltēta raudene
  • Buntīte pētersīļi un diļļes
  • 3 gab. sīpoli
  • Olīveļļa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

105 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 350 grādiem (175°C). Cepešpannu ieziež ar olīveļļu un rūpīgi izkārto cāļu stilbiņus;
  2. Sagriež kartupeļus un liek uz pannas apcepties. Tad tos liek cepešpannā kopā ar stilbiņiem un cep cepeškrāsnī;
  3. Bļodā ielej vīna etiķi, citronu sulu, pievieno sasmalcinātas ķiploku daiviņas, sīpolus, sāli, piparus un olīveļļu. Sagatavoto maisījumu pārlej pāri stilbiņiem un kartupeļiem, un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem, dillēm;
  4. Cep krāsnī apmēram 1 h 15 min. līdz kartupeļi un stilbiņi izcepušies un ir zeltaini brūni.
  5. * Pasniedz karstus kopā ar salātiem.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni