Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Debešķīga krēma torte – philadelphia classic

2013. gada 30. augusts
Foto: A/S Siera Nams
Pagatavošana
30 min
1. Sausais biskvīts jāiepilda saldēšanas maisiņā, maisiņš jāaizver un tā saturs pilnībā jāsasmalcina ar maisāmo kociņu vai rokām.
2. Sviests jāizkausē, jāsamaisa ar sadrupināto biskvītu un jāiepilda ar cepamo papīru izklātā dalītajā formā.
3. Philadelphia, jogurts un citronu sula jāsamaisa ar elektrisko rokas mikseri.
4. Želatīns uz neilgu laiku jāiemērc aukstā ūdenī un jāizspiež. Pēc tam jāsasilda kopā ar 150 g ūdens un cukuru, līdz želatīns ir izšķīdis. Pakāpeniski jāiemaisa Philadelphia krēmā.
5. Krēms jāiepilda formā. Tortei jāļauj vismaz 3 stundas atdzist. Torti pēc vēlēšanās var dekorēt ar svaigiem augļiem.
6. Viens gabaliņš satur: apm. 998 kJ / 232 kcal, olbaltumvielas 4 g, taukus 17 g, ogļhidrātus 15 g
7. Gabaliņi: 16
8. Atdzišanas laiks: 3 stundas
9. Labu apetīti!
Uz augšu