Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Sīpolu rausis ar philadelphia

2013. gada 5. jūlijs
Foto: A/S Siera Nams
Pagatavošana
40 min
1. Picas mīklas maisījums jāpagatavo saskaņā ar norādījumiem un iepakojuma un jāizrullē uz cepamās plāts (apm. 30 x 40 cm), kas izklāta ar cepamo papīru. Cepeškrāsns iepriekš jāsakarsē līdz 175 °C.
2. Philadelphia vienmērīgi jāsamaisa ar 50 ml ūdens, jāpievieno sāls un pipari. Jāpievieno sīpolu ripiņas, šķiņķa kubiņi un pētersīļi, un Philadelphia maisījums vienmērīgi jāuzklāj uz mīklas.
3. Sīpolu rausis jācep krāsnī apmēram 25 minūtes, pēc tam jāsagriež sešos gabaliņos un jāpasniedz.
4. Viena porcija satur: apm. 1352 kJ / 314 kcal, olbaltumvielas 12 g, taukus 10 g, ogļhidrātus 43 g
5. Labu apetīti!
Uz augšu