Tradicionālā aukstā zupa

5 1
Tradicionālā aukstā zupa
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 5 vidēja lieluma, mundierī vārīti, kartupeļi
  • 1 garais gurķis
  • 4 vārītas olas
  • 300 g doktordesas
  • 30 g loku
  • 30 g diļļu
  • 500 ml marinētu biešu (visnotaļ ieteiktu "Spilvas" produkciju, jo tām ir visintensīvākā biešu krāsa un attiecīgi arī garša, atšķirībā no citiem produktiem (ieteicams bez ķimenēm)
  • 2 l kefīra
  • 1 /2 tējk. mārrutku
  • 1 /2 tējk. sinepju
  • Šķipsniņa sāls
  • Šķipsniņa pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Visas sastāvdaļas sagriež smalki (rosola frakcijas veidā).
  2. Pievieno kefīru un 1/2 tējkaroti mārrutku un sinepju.
  3. Zupai ļauj iestāvēties ledusskapī 15-20 minūtes, lai "ievelkās".
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Mārtinukas Niskazhu 7. maijs 20:07
Marisa,"Doktordesa" ir vārītā Desa...
Nemo 2016. gada 29. jūnijs 17:40
Tradicionāli assāā ar mārutkiem, sinepēm un biešetiķi! Laba!
Lololololo 2015. gada 7. jūnijs 12:27
Tradicionālā aukstā zupa, bet klāt kartupeļi un doktordesa....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas