Gaisīgie cepumi

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 krūze milti
  • 1 krūze cukurs
  • 3 olas

Pagatavošana

15 min.
  1. Ieliekam palielā bļodā 3 olas, ieber bļodā 1 krūzi cukura, 1 krūzi miltu un samaisam.
  2. Uzliekam uz pannas cepampapīru un ar ēdamkaroti paņemam mīklu un liekam uz cepampapīra, tā, lai uz cepampapīra veidotos daudz mazi aplīši kā akcents.
  3. Liekam krāsnī uz 200 grādiem.
  4. Izņemam, kad malas ir palikušas brūnīgas, vai arī kraukšķīgo cepumu mīļotājai var pat gaidīt, kad cepumi paliks pilnīgi brūni un ir gatavs!
  5. * Ja ir lieli svētki, tad mīklā lieciet 3 krūzes cukura, 9 olas un 3 krūzes miltu!
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Karīna 2014. gada 8. oktobris 17:16
Tādi paši cepumi, tikai ar sviestu ir garšīgāki :)
Daniela 2014. gada 11. jūnijs 12:45
man ļoti garšoja es tiktiko izcepu.Man ir 10 gadi un viena pati taisiju
megija 2013. gada 25. augusts 19:22
tie bija ļoti garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti