Pa pusei viltotas gliemežnīcas

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 10 gab Conchiglie makaroni (gliemežnīcu formā)
  • Pildījumam:
  • 150 g jūras velšu kokteilis (mīdijas, garneles)
  • 100 g sagriezti tomāti savā sulā
  • 1 /5 sīpols
  • Ķiploka daiviņa
  • Puse sarkanā paprika
  • Sojas mērce
  • Cukurs
  • Eļļa
  • Pipari
  • Baziliks, citas garšvielas pēc vēlmes
  • Rīvēts siers

Pagatavošana

30 min.
  1. Novāra līdz pusgatavībai makaronus,
  2. Pa to laiku apcep sīpolu, ķiploku, papriku.
  3. Pieliek tomātus, garšvielas.
  4. Liek klāt jūras veltes.
  5. Karsē pildījumu 5 min.
  6. Makaronus nokāš, pilda mērci.
  7. Saliek cepjamtraukā, pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepeškrāsnī uz 15 min, 150 grādos.
  8. Pasniedz ar svaigiem dārzeņu salātiem un glāzi vīna, ja ir vēlēšanās. :)
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni