Marinēts ķirbis

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g ķirbis nešķīstošs, man bija riekstu ķirbis aptuveni, sagriezts kubiņos puslitrs
  • 0.5 l ūdens, tā, lai ķirbis kārtīgi nosegts ar ūdeni katliņā
  • 8 krustnagliņas
  • 5 smaržīgie pipari
  • 3 tēj.k vaniļas cukurs vai arī 1/2 tēj.k kanēlis
  • 4 -6 ēd.k cukurs pēc katra garšas
  • 2 ēd.k etiķis 5% vai 6% man bija ābolu etiķis
  • Var pievienot citrusa miziņas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā ielejam ūdeni, pievienojam cukuru, garšvielas, uzvāram.
  2. Ieberam vārošā ķirbja gabaliņus un vāram līdz ķirbis ir viegli mīksts, bet nešķīst ārā.
  3. Noņemam no uguns un iemaisam etiķi.
  4. Lejam burciņās.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi