4. Saputotus olu baltumus uzlieck uz uzzīmētājiem apļiem. Saputotus olu baltumus iepilda konditorejas maisiņā un uzspiež uz uzzīmētajiem apļiem. Var tos uzlikt arī ar karoti un pēc tam centrā iespiest padziļinājumu.
5. Bezē cep ~45 minūtes karstā cepeškrāsnī 80 grādu temperatūrā, pēc tam 10 minūtes cep gatavus 130 grādu temperatūrā, turklāt turot cepeškrāsns durtiņas nedaudz pavērtas.
6. Bezē kūciņas ~1 stundu atstāj izslēgtā cepeškrāsnī.
7. Kivi augļus nomazgā, nomizo, pēc tam gareniski sagriež četrās daļās, tās savukārt sagriež šķēlītēs.
8. Zemenes nomazgā, notīra un sagriež nelielos gabaliņos.
9. Avenes pārlasa un samaisa kopā ar kivi un zemenēm.
10. Samaisa rumu (ja liekat klāt) kopā ar medu, pārlej pāri sagrieztajiem augļiem. Līdz pasniegšanai novieto aukstumā.
11. Bezē kūciņas liek šķīvjos, padziļinājumu, ja vēlās, pārlej ar kausētu šokolādi un saliek tajās sagrieztos augļus. Gatavs pasniegšanai galdā.