Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar sinepēm

2012. gada 12. jūlijs
Foto: Patrīcija Juhņeviča
Pagatavošana
45 min
1. Sīki sakapā garšaugus (rozmarīns, pētersīļi, baziliks) un sadala 2 daļās.
2. Sagatavo marinādi vistai: traukā sajauc citrona sulu ar 3 ē.k. olīveļļu, sāli un pusi no garšaugiem.
3. Vistu sagriež plānās šķēles un liek traukā, pārlej ar sagatavoto marinādi un liek ledusskapī uz 30-40 minūtēm.
4. 2 kausiņus ar marinādi lej uz pannas, uzkarsē un liek cepties vistas filejas šķēles un apbrūnina no abām pusēm.
5. Pēc tam noņem vistu no pannas, apkaisa ar sāli, nosusina, katru šķēli apsmērē ar sinepēm un apviļā rīvmaizē.
6. Pannā izkausē sviestu un 2 ē.k. olīveļļu un apbrūnina sagatavotās vistas šķēles.
7. Kad gatavs, pievieno piparus un dekorē ar atlikušajiem garšaugiem.
8. Lai labi garšo!
Uz augšu