Graneļu un sēņu sautējums

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamkarote nesālīta sviesta
  • 1 ēdamkarote olīvu eļļas
  • 220 g sēnes sēnes
  • 8 daiviņas ķiploku
  • 1 /4 krūzes sausais vermuts
  • 450 g notīrītu garneļu
  • 180 g grauzdēta sarkanā piprika, sasmalcināta
  • 4 ēdamkarotes sasmalcinātu maurloku

Pagatavošana

30 min.
  1. Izkausē pannā sviestu ar eļļu. Pievieno sēnes un vāri, maisot, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Apmēram 6 minūtes.
  2. Samaisi ar ķiplokiem un vāri 1 minūti. Pievieno vermutu, garneles, papriku, un 2 ēdamkarotes maurlokus. Vāri, maisot, kamēr garneles ir izvārījušās, apmēram 3 minūtes.
  3. Pārber pāri 2 ēdamkarotes maurloku.
  4. Uzturvērtība (porcija): 184 cal, 7 g ogļhidrātu, 2 g šķiedrvielas, 7,5 g tauku, 225 mg nātrija

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni