Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Graneļu un sēņu sautējums

2012. gada 8. jūnijs
Foto: Dieta.lv
Pagatavošana
30 min
1. Izkausē pannā sviestu ar eļļu. Pievieno sēnes un vāri, maisot, līdz tās kļūst zeltaini brūnas. Apmēram 6 minūtes.
2. Samaisi ar ķiplokiem un vāri 1 minūti. Pievieno vermutu, garneles, papriku, un 2 ēdamkarotes maurlokus. Vāri, maisot, kamēr garneles ir izvārījušās, apmēram 3 minūtes.
3. Pārber pāri 2 ēdamkarotes maurloku.
4. Uzturvērtība (porcija): 184 cal, 7 g ogļhidrātu, 2 g šķiedrvielas, 7,5 g tauku, 225 mg nātrija
Uz augšu