Rīsu pārslu sacepums

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rīsu pārslas
  • 2 glāzes piens
  • 2 olas
  • 150 g biezpiens
  • 1 vidēja lieluma burkāns
  • 1 ēd.k sviests
  • 100 g svaigais siers vai skābais krējums
  • Vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa
  • 4 ēd.k manna
  • Cukurs ap 5 ēd.k,bet būtībā pēc garšas
  • Var pievienot žāvētus augļus,riekstus utt. es piebēru apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas

Pagatavošana

60 min.
  1. Pienā izvāram rīsu pārslu biezputru.Ļaujam dzesēties.
  2. Olas putojam ar cukuru,vaniļas cukuru un sviestu līdz cukurs izkusis.
  3. Burkānu sarīvējam uz smalkās rīves.
  4. Saputotajām olām pievienojam svaigo sieru,biezpienu un rīvēto burkānu,visu vēl saputojam.
  5. Pievienojam mannā un izmaisam.
  6. Savienojam rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu,saulespuķu sēkliņas,visu izmaisam.
  7. Liekam ietaukotā formā un cepam ap 180 grādiem ap 40 minūtēm.
  8. Ļaujam atdzist un izņemam no formas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti