Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biezpiena sacepums ar kviešu pārslām

2012. gada 17. marts
Foto: Nataša Rogova
Pagatavošana
60 min
1. 1 glāzi kviešu pārslas sajauc ar krējumu/jogurtu, biezpienu un izmaisa.
2. Olu saputo ar 3 ēd.k. cukura līdz izveidojas kremīga masa, pievieno kviešu pārslu, biezpiena maisījumu, visu saputo.
3. Lej cepamtraukā, kas iesmērēts ar nelielu daudzumu sviesta. Virsū lieka nomizotus ,sarīvētus ābolus, kam pāri pārber kviešu pārslu drupačas.
4. Kviešu pārslu drupaču pagatavošana. Sviestu,1 ēd.k. cukuru un 1 glāzi kviešu pārslas sadrupina viendabīgās drupačās.
5. Cep ~200 grādos ~30 minūtes, līdz virsa ir maigi brūna.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu