Biezpiena sacepums ar kviešu pārslām

4 1

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiens
  • 2 glāzes kviešu pārslas (bet var arī jebkuras citas)
  • 1 ola
  • 1 glāze skābais krējums vai bezpiedevu jogurts (man bija puse uz pusi)
  • 3 āboli - daudzums pēc vēlēšanās, var arī izmantot ābolu vietā citus augļus vai ogas, bet var arī izlaist šo sastāvdaļu
  • 4 ēd.k. cukurs
  • 50 g sviests

Pagatavošana

60 min.
  1. 1 glāzi kviešu pārslas sajauc ar krējumu/jogurtu, biezpienu un izmaisa.
  2. Olu saputo ar 3 ēd.k. cukura līdz izveidojas kremīga masa, pievieno kviešu pārslu, biezpiena maisījumu, visu saputo.
  3. Lej cepamtraukā, kas iesmērēts ar nelielu daudzumu sviesta. Virsū lieka nomizotus ,sarīvētus ābolus, kam pāri pārber kviešu pārslu drupačas.
  4. Kviešu pārslu drupaču pagatavošana. Sviestu,1 ēd.k. cukuru un 1 glāzi kviešu pārslas sadrupina viendabīgās drupačās.
  5. Cep ~200 grādos ~30 minūtes, līdz virsa ir maigi brūna.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

inga 2012. gada 21. augusts 18:43
GARSIGI!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize