Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti kartupeļi ar dārzeņiem marokāņu gaumē

2012. gada 11. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Smalki sakapā olīves.
2. Sagriež kartupeļus mazos gabaliņos vai pārgriež gareniski 4 daļās, ja kartupeļi ir nelieli.
3. Ieliek katlā un sajauc ar sasmalcinātām olīvām, eļļu, citrona miziņām, kuminu, 0,5 tēj. k. sāls un 0.25 tēj. k. melno piparu.
4. Visu apslaka ar citrona sulu.
5. Labi samaisa un ievieto dziļā pannā.
6. Pievieno ūdeni un uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai.
7. Uzliek vāku un vāra vidējā temperatūrā 10-12 minūtes līdz kartupeļi ir mīksti.
8. Noņem vāku un vāra vēl 1-2 minūtes, līdz ūdens ir iztvaikojis.
9. *Pasniedz, pārkaisot ar pētersīļiem.
10. Lai labi garšo!
Uz augšu