Debešķīgais rafaello

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g kokosriekstu skaidiņas (plus vēl kokosriekstu skaidiņas Rafaello apvārtīšanai)
  • 200 g Maskarpones siers
  • 200 g sviests
  • 1 bundža iebiezinātais piens (ar cukuru)
  • 3 tējkarotes medus
  • 100 g mandeles

Pagatavošana

90 min.
  1. Sviestu un iebiezināto pienu ieliek bļodā. Bļodiņu liek katliņā ar ūdeni (ūdens peldē) un, regulāri maisot, karsē.
  2. Tad pievieno kokosriekstu skaidiņas un maisa vēl 3-4 minūtes. Pēc tam bļodu izņem no ūdens peldes un liek uz stundu vēsā vietā.
  3. Maskarpones sieru sajauc ar medu. Šo masu sajauc ar jau atdzisušo masu.
  4. Apgrauzdē mandeles, atdzesē.
  5. Ievieto mandeli mazā porcijā masas, tad veido vēlamā izmēra bumbiņu, kuru pēc tam apvārta kokosriekstu skaidiņās.
  6. Gatavās bumbiņas novieto vēsā vietā nu pēc 3-4 stundām bauda supergaršīgos kārumus :)

Komentāri

Liga 2015. gada 27. septembris 19:56
Masa sanāk diez gan šķidra ari pec vairāku stundu noturēšanas

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti