Kliņģeris katram gadījumam

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • svaigais raugs 50 g
  • Cukurs 1/2 - 1 glāze
  • Rozīnes 150g
  • Viena citrona miziņa
  • Sāls 1/2 tējk
  • 1 /2-1 tēj.k kurkuma,ja vēlas ļoti dzeltenu,tad maksimālo devu,ja viegli,tad minimālo
  • 1/2 tēj.k kardamons
  • Marmelāde krāsaina 2 saujas vai arī neliekam marmelādi,bet gatavam kliņģerim pa vidu smerējam krēmu un ievārījumu
  • Drupačām
  • 1 ēd.k izcepti,sablenderēti rieksti
  • 1 ēd.k cukurs
  • 1 ēd.k milti
  • 1 ēd.k sviests
  • Krēmam
  • 2 olas
  • 320 ml piens
  • 4 ēd.k cukurs
  • 4 ēd.k milti
  • Vaniļas cukurs pēc garšas
  • 100 -200g sviests

Pagatavošana

120 min.
  1. Mīkla:
  2. Raugu ieliek trauciņā uzberam ap 1 ēd.k cukuru,pa to laiku uzsildām pienu, siltu - ne karstu. Lejam bļodā pienu, pieviad sacietēja sadrupinam un uzliekam uz kliņģera.
  3. pūdercukuru.

Komentāri

lāsma 2012. gada 11. decembris 12:15
ļoti labi cepumi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti